Interactions between trans-resveratrol and CpLIP2 lipase/acyltransferase: Evidenced by fluorescence and in silico - Université de Montpellier
Article Dans Une Revue Food Chemistry Année : 2020

Interactions between trans-resveratrol and CpLIP2 lipase/acyltransferase: Evidenced by fluorescence and in silico

Domaines

Chimie
Fichier principal
Vignette du fichier
2020 Nguyen et al., Interactions between.pdf (32.15 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02567221 , version 1 (02-08-2021)

Identifiants

Citer

Thi-Nga Nguyen, Eric Dubreucq, Véronique Perrier, Quang-Hung Tran, Claudine Charpentier, et al.. Interactions between trans-resveratrol and CpLIP2 lipase/acyltransferase: Evidenced by fluorescence and in silico. Food Chemistry, 2020, 318, pp.126482. ⟨10.1016/j.foodchem.2020.126482⟩. ⟨hal-02567221⟩
172 Consultations
91 Téléchargements

Altmetric

Partager

More