Foaming and adsorption behaviour of camel β-casein and α-lactalbumin mixed layers at the air/water interface. - Université de Montpellier Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2016
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02059823 , version 1 (06-03-2019)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02059823 , version 1

Citer

Roua Lajnaf, Sylvie Marchesseau, Laetitia Picart-Palmade, Hamadi Attia, M.A. Ayadi. Foaming and adsorption behaviour of camel β-casein and α-lactalbumin mixed layers at the air/water interface.. 4ème Journées Scientifiques de l’Agro-alimentaire, JSAA, Organisée par l’association Méditerranéenne des Industries Agro-alimentaires (AMIAA), Mar 2016, Hammamet, Tunisia. ⟨hal-02059823⟩
58 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More