Extraction and Concentration of Bioactive Compounds of Cola nitida Using Membrane Processes: Analysis of Operating Parameters and Membrane Fouling - Université de Montpellier
Article Dans Une Revue European Journal of Nutrition and Food Safety Année : 2017

Extraction and Concentration of Bioactive Compounds of Cola nitida Using Membrane Processes: Analysis of Operating Parameters and Membrane Fouling

Domaines

Chimie
Fichier principal
Vignette du fichier
Yves-ExtractionandConcentrationofBioactive39.pdf (776.93 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-03846705 , version 1 (10-11-2022)

Identifiants

Citer

Yves Nyamien, Marie-Pierre Belleville, Adama Coulibaly, Augustin Adima, Godi Biego. Extraction and Concentration of Bioactive Compounds of Cola nitida Using Membrane Processes: Analysis of Operating Parameters and Membrane Fouling. European Journal of Nutrition and Food Safety, 2017, 7 (1), pp.85-101. ⟨10.9734/EJNFS/2017/34857⟩. ⟨hal-03846705⟩
10 Consultations
46 Téléchargements

Altmetric

Partager

More