Article Dans Une Revue
Innovative Food Science & Emerging Technologies / Innovative Food Science and Emerging Technologies
Année : 2002
Laetitia Palmade : Connectez-vous pour contacter le contributeur
https://hal.umontpellier.fr/hal-02059728
Soumis le : mercredi 6 mars 2019-19:14:23
Dernière modification le : mercredi 28 juin 2023-04:20:42
Dates et versions
Identifiants
- HAL Id : hal-02059728 , version 1
- DOI : 10.1016/S1466-8564(02)00055-3
Citer
Laëtitia Picart, Éliane Dumay, J.Claude Cheftel. Inactivation of Listeria innocua in dairy fluids by pulsed electric fields: influence of electric parameters and food composition. Innovative Food Science & Emerging Technologies / Innovative Food Science and Emerging Technologies , 2002, 3 (4), pp.357-369. ⟨10.1016/S1466-8564(02)00055-3⟩. ⟨hal-02059728⟩
Collections
46
Consultations
0
Téléchargements