Coffee waste as a potential source of natural antioxidants: Extraction and stabilization of phenolic compounds - Université de Montpellier Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

Coffee waste as a potential source of natural antioxidants: Extraction and stabilization of phenolic compounds

Noor Tuma Schmidt
  • Fonction : Auteur
Johan Jimenez Arias
  • Fonction : Auteur
Stella Lacour
Noël Durand
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 896517
Ana Perez
  • Fonction : Auteur
Fabrice Vaillant
  • Fonction : Auteur
Florence Lutin
  • Fonction : Auteur
M-P. Belleville
Manuel Dornier

Domaines

Chimie
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01700873 , version 1 (05-02-2018)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01700873 , version 1

Citer

Jessica Santos da Silveira, Noor Tuma Schmidt, Johan Jimenez Arias, Stella Lacour, Noël Durand, et al.. Coffee waste as a potential source of natural antioxidants: Extraction and stabilization of phenolic compounds. Vienna Polyphenols World Congress 2017, Jun 2017, Vienne, Austria. ⟨hal-01700873⟩
96 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More