Simultaneous Determination of Caffeine, Catechin, Epicatechin, Chlorogenic and Caffeic Acid in Cola nitida Dried Nuts from Côte d’Ivoire Using HPLC - Université de Montpellier Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Asian Journal of Biotechnology and Bioresource Technology Année : 2017

Simultaneous Determination of Caffeine, Catechin, Epicatechin, Chlorogenic and Caffeic Acid in Cola nitida Dried Nuts from Côte d’Ivoire Using HPLC

Fichier principal
Vignette du fichier
document4.pdf (283.45 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-01670188 , version 1 (02-03-2022)

Licence

Paternité

Identifiants

Citer

Yves Nyamien, Adama Coulibaly, M-P. Belleville, Eddy Petit, Augustin Adima, et al.. Simultaneous Determination of Caffeine, Catechin, Epicatechin, Chlorogenic and Caffeic Acid in Cola nitida Dried Nuts from Côte d’Ivoire Using HPLC. Asian Journal of Biotechnology and Bioresource Technology, 2017, 1 (2), pp.1 - 7. ⟨10.9734/AJB2T/2017/34800⟩. ⟨hal-01670188⟩
44 Consultations
147 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More