Development and characterization of composite films based on chitosan and collagenous proteins from bluefin tuna: application for peeled shrimp preservation - Université de Montpellier
Article Dans Une Revue Cellulose Année : 2023

Development and characterization of composite films based on chitosan and collagenous proteins from bluefin tuna: application for peeled shrimp preservation

Domaines

Chimie
Fichier principal
Vignette du fichier
Li23- Cellulose-Yousra-D.pdf (1.39 Mo) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04055778 , version 1 (07-09-2023)

Identifiants

Citer

Youssra Ben Azaza, Marwa Hamdi, Christophe Charmette, Arie van der Lee, Mourad Jridi, et al.. Development and characterization of composite films based on chitosan and collagenous proteins from bluefin tuna: application for peeled shrimp preservation. Cellulose, 2023, 30 (1), pp.373-395. ⟨10.1007/s10570-022-04893-z⟩. ⟨hal-04055778⟩
25 Consultations
37 Téléchargements

Altmetric

Partager

More