Sardinelle protein isolate as a novel material for oil microencapsulation: Novel alternative for fish by-products valorisation - Université de Montpellier Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Materials Science and Engineering: C Année : 2020

Sardinelle protein isolate as a novel material for oil microencapsulation: Novel alternative for fish by-products valorisation

Domaines

Chimie
Fichier principal
Vignette du fichier
MSEC_2019_3664_NASRI.pdf (1.08 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03800265 , version 1 (06-10-2022)

Identifiants

Citer

Rim Nasri, Wafa Taktak, Marwa Hamdi, Nadia Ben Amor, Ahlem Kabadou, et al.. Sardinelle protein isolate as a novel material for oil microencapsulation: Novel alternative for fish by-products valorisation. Materials Science and Engineering: C, 2020, 116, pp.111164. ⟨10.1016/j.msec.2020.111164⟩. ⟨hal-03800265⟩
26 Consultations
26 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More