Optimization of nanoemulsions processed by high-pressure homogenization to protect a bioactive extract of jackfruit (Artocarpus heterophyllus Lam)

Liste complète des métadonnées

https://hal.umontpellier.fr/hal-02048275
Contributeur : Dominique Chevalier-Lucia <>
Soumis le : lundi 25 février 2019 - 14:39:22
Dernière modification le : lundi 13 janvier 2020 - 12:46:28

Identifiants

  • HAL Id : hal-02048275, version 1

Citation

Gabriela Ruiz-Montañez, Juan Arturo Ragazzo-Sánchez, Laetitia Picart-Palmade, Montserrat Calderón-Santoyo, Dominique Chevalier-Lucia. Optimization of nanoemulsions processed by high-pressure homogenization to protect a bioactive extract of jackfruit (Artocarpus heterophyllus Lam). Innovative Food Science and Emerging Technologies, Elsevier, 2017, 40, pp.35-41. ⟨hal-02048275⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

74